• Fresco
DIYSECUR 125KHz RFID Metal Tastatura Sistem de Control Acces Kit + Electric Șurubul de Blocare cu Ușa Clemă + Telecomanda K2

DIYSECUR 125KHz RFID Metal Tastatura Sistem de Control Acces Kit + Electric Șurubul de Blocare cu Ușa Clemă + Telecomanda K2

RON 379.00
RON 467.52
Din mărfuri
En el almacén


DIY 125 KHz RFID control Acces Sistem de Securitate Kit Complet
+ Electric Șurubul de Blocare + sursa de Alimentare +Atingeți Butonul+10 ID Card / Tag Cheie
+ Telecomanda
Kit Complet Set ! Nu Este Nevoie Pentru A Cumpara Alte Accesorii !!
De ce utilizarea de control al accesului ?
Cu acest kit complet set poate înființa compania sau autoritatea de clădire de birouri imagine de standardizare management, pentru a îmbunătăți nivelul de management, în același timp, standardizate sistemul de management intern.
Dacă inducție card pierdut poate raporta imediat pierderea în sistem, astfel încât, chiar dacă altcineva a luat carte de inducție nu prin intrarea sistemului de pază, este mult mai convenabil decât obișnuit mecanice de blocare, mai multă siguranță.
Controler De Acces :
K2 este un standalone de control acces, se folosesc cele mai noi tehnologii microprocesor pentru a opera ușa greve și sisteme de securitate care necesită un moment (temporizat) sau blocare contact uscat de închidere.
Toate programarea se face prin intermediul tastaturii. Coduri și parametrii de operare sunt stocate în microprocesor și nu poate fi pierdut din cauza pană de curent.
Alimentare :
Acest AC110 V240 V alimentare controller este un transformator care oferă stabilă, tensiunea de ieșire pentru control acces, blocare și butonul de ieșire. Pot fi folosite peste tot în lume.
Bolt Electric de Blocare a ușilor și Clemă :
Această Temperatură Scăzută Electric Șurubul de Blocare este special de proiectare pentru aplicații de înaltă securitate. acesta este fabricat din durabil și de înaltă materialul care ne-a făcut viața mai în siguranță. Rezistenta superioara pentru un plus de confort și un design frumos face această blocare ideal pentru aproape orice sistem de control acces.
125 KHz RFID, Carduri / Breloc :
Există 10buc 125 KHz RFID Apropierea cărți de IDENTITATE, ei pot lucra cu produsul care are 125 Khz RFID cititor de carduri.
Atingeți Butonul :
Acesta este un comutator tactil cu iluminare din spate albastru pentru sistemul de control acces, atunci când butonul de așteptare, starea de iluminare din spate este albastru, dacă există lumină insuficientă, puteți găsi cu exactitate poziția a comutatorului, atunci când atingeți comutatorul luminii de fundal devine roșu, apoi ușa se deschise.
Control De La Distanță :
Acesta este un control de la distanță dispozitivul pentru Ușă Sistem de Control Acces, după ce vă conectați-l pe sistemul dvs., aveți posibilitatea să apăsați de pe telecomandă pentru a deschide ușa de la distanță, distanța poate ajunge până la 50 de metri :
Caietul de sarcini :
Schema De Conexiuni :
Ce e în :

Este mai mare decât informațiile

Direcția:
Nici unul
Modul De Securitate:
Fail Safe
Nume De Brand:
DIYSECUR
Numărul De Model:
K2
is_customized:
Yes

Produse din categorie