• Fresco
DIYSECUR Atingeți Butonul RFID 125KHz Metal Tastatura Control Acces Usi Sistem de Securitate Kit + Electric Șurubul de Blocare cu Ușa Clemă

DIYSECUR Atingeți Butonul RFID 125KHz Metal Tastatura Control Acces Usi Sistem de Securitate Kit + Electric Șurubul de Blocare cu Ușa Clemă

RON 347.00
RON 427.92
Din mărfuri
En el almacén


Diy complet Complet Rfid 125 KHz Carte de IDENTITATE Metal Cititor Control Acces Usi Kit
Sursa de Alimentare + Electric Șurubul de Blocare + 5 Cărți de IDENTITATE + 5 brelocuri + Touch Comutator
De ce utilizarea de control al accesului ?
Cu acest sistem de control acces poate seta compania sau autoritatea de clădire de birouri imagine de standardizare management, pentru a îmbunătăți nivelul de management, în același timp, standardizate sistemul de management intern.
Dacă inducție card pierdut poate raporta imediat pierderea în sistem, astfel încât, chiar dacă altcineva a luat carte de inducție nu prin intrarea sistemului de pază, este mult mai convenabil decât obișnuit mecanice de blocare, mai multă siguranță.
Controler De Acces :
Acesta este un NOU Caz de Metal de Control Acces RFID ID-ul Reader Tastatura, care poate actualiza în siguranță de casa ta și de birou. Este perfect pentru Case, Birouri, Fabrici și multe alte domenii!
Alimentare :
Acest AC110 V240 V alimentare controller este un transformator care oferă stabilă, tensiunea de ieșire pentru control acces, blocare și butonul de ieșire.
Bolt Electric de Blocare a ușilor și Clemă :
Această Temperatură Scăzută Electric Șurubul de Blocare este special de proiectare pentru aplicații de înaltă securitate. acesta este fabricat din durabil și de înaltă materialul care ne-a făcut viața mai în siguranță. Rezistenta superioara pentru un plus de confort și un design frumos face această blocare ideal pentru aproape orice sistem de control acces.
Carduri RFID / Keyfobs :
Acestea sunt 10buc 125 KHz RFID Apropierea Keyfobs și cărți de identitate, ei pot lucra cu produsul care are 125 Khz RFID cititor de carduri.
Atingeți Butonul :
Acesta este un comutator tactil cu iluminare din spate albastru pentru sistemul de control acces, atunci când butonul de așteptare, starea de iluminare din spate este albastru, dacă există lumină insuficientă, puteți găsi cu exactitate poziția a comutatorului, atunci când atingeți comutatorul luminii de fundal devine roșu, apoi ușa se deschise.
Optional : ceva extra cost este 15.98 de DOLARI, dacă aveți nevoie de ea, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi!
Control De La Distanță :
Acesta este un control de la distanță dispozitivul pentru Ușă Sistem de Control Acces, după ce vă conectați-l pe sistemul dvs., aveți posibilitatea să apăsați de pe telecomandă pentru a deschide ușa de la distanță, distanța poate ajunge până la 50 de metri :
Caietul de sarcini :
Conexiune Dirgram :
Ce e în :

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
BC2000
Modul De Securitate:
Fail Safe
Nume De Brand:
DIYSECUR
Direcția:
Nici unul
Ușă De Blocare Tip:
electric șurubul de blocare
Frecvența:
125khz rfid
is_customized:
Yes

Produse din categorie