• Fresco
DIYSECUR Controlat de la Distanță 125KHz RFID Ușă de Blocare Sistem de Control Acces Kit cu Usa Buton + Blocare Electrică BC200

DIYSECUR Controlat de la Distanță 125KHz RFID Ușă de Blocare Sistem de Control Acces Kit cu Usa Buton + Blocare Electrică BC200

RON 205.00
RON 238.24
Din mărfuri
En el almacén


DIY Kit Complet RFID Sistem de Control Acces pentru Acasă/Birou
Controler De Acces + Sursa De Alimentare + Blocare Electrică + 10 Breloc + Buton De Ieșire
+ Control De La Distanță
Kit Complet Set ! Economisi Mai Mult, Bucurați-Vă Mai Mult !!
De ce utilizarea de control al accesului ?
Acces control vă permite să controlați cine are acces la clădire. Încuietori și chei permite, de asemenea, pentru a asigura clădirea dumneavoastră, dar atunci când cheile sunt pierdute sau furate, deranj si cheltuiala de a schimba încuietorile și re-emiterea cheile pot fi considerabile. Cheile pot fi, de asemenea, copiate, creând și mai multe riscuri de securitate.
Controler de acces : Aici este o Ușă de Acces Control Tastatura 125 KHz RFID Cititor de Card, care are un design Elegant, puteți să-l utilizați pentru a crește dvs. de acasă și de birou de securitate! Cu butonul de usa !! Este destul de ușor de folosit!
Built-in cititor RFID are port extern pentru un alt Wigand 26 cititor de a înregistra toate și în afară de tranzacții. Capacitate memorie : 2.000 de carduri de utilizator și 1 parole 32 perioade de timp/64 timp de seturi/16 grupuri de aplicație/8 tipuri de vacanțe/perioada de valabilitate a cardului/PIN al cartelei (6 numere) Accesul tranzacție record offline : 8.000 de înregistrări Nu este nevoie să se conecteze la computer. Numărul maxim de conectarea controlerului : 16 Principalele funcții I/O : electric-sistem de blocare, butonul de deschidere poate fi integrat cu harta electronică, setat în mod liber numele și funcția pentru usi Afișa numele, codul de card și numărul de serie de acces persoane în timp real.
Caietul de sarcini :
Tensiune de lucru : DC : 8-25 V Curent de consum : Curent pentru a deschide E/M de blocare : de Tip Carte : carte de IDENTITATE Frecventa : 125 Khz Wiegand 26 Port : Două Releu de ieșire : Două distanta de Citire : 4-15 CM modul de Comunicare : Unul RS485 Dimensiune : L133mm × W86mm × H27mm Construi-în cuvântul de bază : 16 x16 națională clasa a doua de caractere de bază.
Alimentare :
Acest AC110 V240 V alimentare controller este un transformator care oferă stabilă, tensiunea de ieșire pentru control acces, blocare și butonul de ieșire.
Poate reduce sarcina de control acces, de a salva de cabluri pentru a reduce probleme ascunse Set NC / NO ieșiri, poate controla diferite tipuri de încuietori electrice pe bază de întârziere în circuitul de comandă, timp de blocare poate fi în 0-15 secunde Pe circuitul de control de la distanță de port.
Caietul de sarcini :
Tensiune de intrare : AC 1 10~220 V 50~60 Hz Tensiune de Ieșire : DC 12 V 3 A Exterior Dimensiuni : 103 x 68 x 33mm
Electric De Blocare :
Acesta este un 12 V Electric de Blocare Rim lock, deblocare electronic sau de mână, flexibile comutator, consum redus de energie.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
BC200
Nume De Brand:
DIYSECUR
Tip:
sistem de control acces
culoare:
Argint
Ușă De Blocare Tip:
Electric De Blocare
Frecvența:
125khz rfid
Deschide ușa mod:
Parola / Card / Cheie / Telecomanda
Origine:
shenzhen
is_customized:
Yes

Produse din categorie