• Fresco
De vânzare la cald aliaj de Aluminiu Buton de Ieșire cu LED-uri Lumina

De vânzare la cald aliaj de Aluminiu Buton de Ieșire cu LED-uri Lumina

RON 420.00
Din mărfuri
En el almacén

Descriere
Buton De Ieșire 1. Apăsați pentru a ieși 2. Structura Standard : aliaj de Aluminiu panou si tasta 3. Rating curent : 3 A 36 V DC maximă cu NO/NC 4. Dimensiune : 8.6 X8.6 X4.6 cm 5. Aplicabile gol de ușă și ascunde caseta 6. Calitatea garanție : un an
Conditii De Plata :
1.Vom accepta Escrow, Transfer Bancar , Wester Union sau paypal(5%). 2. Plata se face în 10 zile de la comanda, o dată u a satisface orice întrebare, atunci când u a comanda, pls contact cu mine, putem vorbi de un alt
Transport Termenii :
1.U poate alege metoda de transport maritim în site-ul, dacă au fost, nu orice metodă poate satisface u, pls contact cu mine pentru metoda ta preferată. Dacă nu există nici un accident, vom trimite bunurile în 3 zile de la plata a confirma
2.Livrare,Ne va livra fiecare comanda lor de urmărire numberm și puteți vizualiza starea expediere pe site-ul corespunzător.
DHL : 3-7 zile EMS : 5-15 zile
HK post : 10-30 de zile China post : 10-40 zile
3.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.
4.Vă rugăm să asigurați-vă că veți avea nici o dificultate de compensare vamale și asigurați-vă că sunt disponibile la adresa pe care ai completat pe Aliexpress înainte de a comanda.
5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
6.Pentru că veți primi gratuit fiscală mărfuri la import, ne-ar dori să-l declare ca un "cadou" sau "proba" cu valoare mai mică . Dacă nu aveți nevoie de acest serviciu,și doriți să păstrați valoarea reală,vă rugăm să ne contactați înainte de a trimite bunurile.
Termeni :
1.Noi oferim 1 an garantie . Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare .Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală. În scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri,Postul a revenit după 7 zile de livrare sunt eligibile doar pentru reparații, cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim efectuate. 2.Ne va fi apreciat că puteți lua timp pentru a lăsa un feedback pozitiv dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. chiar u întâlni unele probleme pentru bunuri, vă Rugăm să nu lăsați nici negative sau non-pozitiv înainte de a ne contacta. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme pentru tine.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
E08
Nume De Brand:
ximiir

Produse din categorie