• Fresco
Electronice de la Distanță Inteligent Contor de Apă Modbus/188 Protocol de Comunicare RS485 rezistent la apa IP68

Electronice de la Distanță Inteligent Contor de Apă Modbus/188 Protocol de Comunicare RS485 rezistent la apa IP68

RON 392.00
RON 412.40
Din mărfuri
En el almacén

modname=ckeditor 1.DN15 2. DN15 3.DN20 4. DN20 5.DN25 6. DN25
Contor de apa caracteristici : Modbus RS485; tensiune de lucru 3.6 V-24 V; suport 188 protocol; distanța de transmisie de până la 1000 de metri; buna performanta rezistent la apa IP68 rezistent la apa clasa; electronice de numărare puls; display digital; comunicare instantanee a fluxului de pachete de date; elimina idle inversă, precizia de măsurare este de până la 0.00001m3.
1, ultra redus de energie de viață lungă de proiectare, durata de viață gratuit de întreținere în circuitul de
Zero putere magnetice tunel senzor, aprofundată CPU power jos de tehnologie, ultra low-curent de lucru static, teoretice de calcul de 30 de ani, cu built-in de mare capacitate baterie de litiu, Real a asigura Funcția de 10 pe an.
Nici o baterie și orice alt circuit de întreținere. Sursa de alimentare externă este comutat automat la o sursă de alimentare externă, atunci când sursa de alimentare externă este furnizată. Curent electric extern Scăzut la 0,3 m A, Asigura activitatea de litiu alimentat de la distanță sistemul de transmisie 6-a Lungul anului.
2. Neliniare curbură de compensație în aplicare întreaga gamă precisă de măsurare
Seria de electronice contor de apă adoptă mai multe niveluri coeficientul neliniar de compensare măsurarea curbei de flux comun de precizie este garantat să fie de 0,05%, și întreaga gamă precizia de măsurare este mai mare decât standardul național. Apa se foloseste de 9 biți de afișaj cu cristale lichide, care arată nivelul minim de 0,00001 m 3 unitatea Minimă de 0,00001 m de citire a contoarelor 3 .
3. Rezistent la apa clasa IP68 Sigilate circuit, printr-o varietate de complex mediu de testare
Această serie de electronice, contor de apă, folosind tabelul de bază și panoul electric este complet independent de separare de proiectare; circuitul cutie ușa ajuns IP68 clasa, rezistent la apa adâncime de 50 de metri sub presiunea apei (0.5 MPa); complet sigilat, impermeabil de protecție din cauza la apă și umiditate pentru a elimina complet vina determinând produsul rata de eșec este foarte mică. Separarea structură face înlocuirea și de întreținere a contoarelor de apă mai ușor și costurile de întreținere sunt reduse.
4 Intelligent de identificare a conductei de aer și apă ciocan de diferență de viteză probabilitatea metoda
Acesta este un fenomen comun care a ridicat sensibil contor de apă este afectat de aer și de fluctuație a presiunii în conducta. SM-10 seria electronice inteligente contor de apă măsura cu precizie rotor de debit. În funcție de probabilitatea de fluxul de diferență, se analizează fenomenul de contor de apă alunecare și elimină automat cantitatea de apă generate de ralanti. Soluția la această problemă este cea mai bună interpretare inteligentă și electronice avantaje de metri de apă.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
1, 2, 3, 4, 5, 6
DIY Consumabile:
Electrice
Nume De Brand:
TailKuKe

Produse din categorie