• Fresco
(XD-FA5-1)222*145*55mm(8.74*5.71*2.16 inch)impermeabil electrice, cutii de joncțiune carcasa din Aluminiu turnat sub presiune

(XD-FA5-1)222*145*55mm(8.74*5.71*2.16 inch)impermeabil electrice, cutii de joncțiune carcasa din Aluminiu turnat sub presiune

RON 102.00
Din mărfuri
En el almacén


(XD-FA5-1)222*145*55mm(8.74*5.71*2.16 inch)impermeabil electrice, cutii de joncțiune carcasa din Aluminiu turnat sub presiune
Caracteristici :
1,Tip : aluminiu die turnare cutie de electronice
2,Exterior dimensiuni : 222*145*55mm(8.74*5.71*2.16 inch)
3,Material : aluminiu die turnare
4,greutate Neta : 1kg
Produse :
Clientul Observa :
1. Pentru Germania clienții, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex, pls spune-ne numărul EORI. Fără ea, putem livra numai prin DHL, Hongkong Post sau China Post!
2. Pentru clienții ruși, pls spune-ne numele tău complet(cel puțin 3 cuvinte), inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rus wll nu relases coletul și a reveni la China!
3. Pentru clienții din Brazilia, dacă u nevoie pentru a navei prin Fedex sau DHL, pls spune-mi CPF sau CNPJ număr. Fără ea, vamale va returna bunurile dumneavoastră în China.
4. Pentru cutomers din Amercia de Sud (cum ar fi Argentina, Peru,Columbia,etc), în cazul în care u au cod fiscal, va reduce multe probleme cu vama.
5. Dacă alegi să livreze către China Post(în special Ucraina, Belarus ), pls aștepte cu răbdare, este oarecum lent, cel puțin va dura aproximativ 20 de zile.
Termeni de Serviciu :
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3-7 zile după ce plata dvs. este finalizată.
Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, brokeragefees, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
XD-FA5-1
producător:
Xinda
Exterior Dimensiuni:
222*145*55mm(8.74*5.71*2.16 inch)
Tip:
Carcasa Din Aluminiu Turnat Sub Presiune
Funcția:
impermeabil electrice, cutii de joncțiune
Greutate netă:
1KG
culoare:
Gri
Număr Parte:
XD-FA5-1
Ambalare:
1buc
is_customized:
Yes
Numărul De Model:
XD-FA5

Produse din categorie