• Fresco
En-gros calde gratuite vanzare>>>>6-7mm Ciocolata Pearl Shell flori Colier

En-gros calde gratuite vanzare>>>>6-7mm Ciocolata Pearl Shell flori Colier

RON 150.00
RON 187.92
Din mărfuri
En el almacén


Livrare : FĂRĂ CUTIE
După ce plata este stabilit, de obicei, vom posta par avion (Hongkong Post / China Post) în termen de 1-3 zile lucrătoare.
Anticipăm că internationale de livrare durează aproximativ 15 - 35working zile (Sat & Sun & Public de Vacanță nu sunt incluse). Totuși, vă rugăm să rețineți că unele țări se pot întâlni mai de livrare datorită locale de vămuire.
Vă rugăm să NU NE LĂSAȚI 1 sau 2 rating de feedback-ul pentru că de mult timp de transport maritim. când a finaliza plata am livrat produsul în termen de 1-2 zile.dar cândva post office, probabil, va avea o problemă sau foarte ocupat.vă rugăm să înțelegeți
Dacă obiceiul local este de încărcare vă fiscal sau taxelor de import, ne pare rău că acest lucru nu va fi o parte din responsabilitatea noastră. Ai putea verifica cu birou local personalizat pentru a vedea costurile suplimentare înainte de a licita.
Vă rog să observați că, de transport și taxa de manipulare de FIECARE element este luat în considerare separat, asta înseamnă că, de asemenea, trebuie să plătească pentru transport maritim și de manipulare taxa pentru FIECARE element chiar ai combina cumpărare, acest lucru este aparent, deoarece taxa poștale este direct proporțională cu greutatea întregului pachet.
FEEDBACK-ul
Entuziasmul tău este cea mai bună publicitate-aș putea cere. Atunci când ai un nou element în parte, vă rugăm să reveniți la e Bay pentru a lăsa feedback-ul. - Mi spui și altora ceea ce crezi. Pentru a vedea feedback-ul postat de către alți clienți, click aici :

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Coliere
Fine sau de Moda:
Moda
Colier Tip:
Lanturi Coliere
Pearl Forma:
Perfect Rotund
Lungime:
inch
Metale De Tip:
Placat Cu Aur
Formamodel:
Runda
Dimensiune Pandantiv:
Inch
Gen:
Femei
Stil:
Clasic
Material:
pearl
Tip Lanț:
Link-Ul Lanț
Numărul De Model:
Mult
is_customized:
Yes
Pearl Tip:
Perle De Apă Dulce

Produse din categorie