• Fresco
En-gros de transport gratuit >>1812-13mm AUSTRALIAN SOUTH SEA REALE AUR ROZ NUCLEARE COLIER de PERLE

En-gros de transport gratuit >>1812-13mm AUSTRALIAN SOUTH SEA REALE AUR ROZ NUCLEARE COLIER de PERLE

RON 371.00
RON 463.92
Din mărfuri
En el almacén


MARGELE DIN PIATRA NATURALA
Iubesc pietrele, dar nu au nici o instruire formală în gemology. Împărtășesc ceea ce mi furnizori de renume spune-mi, și pentru a evita pietre prețioase sau metale (dacă nu-ți spun altfel). Am să vă încurajez să cumpere ceea ce apeleaza la tine și la valoarea piesa funcție de numărul de compliment te.
PERLE
Shell Perle nu sunt cultivate sau naturale pearl, shell perle sunt în întregime organice (nu o simulat material) realizate din nacerous țesut din aceeași scoică în care de cultură Sea Pearl sunt realizate din. Luciu este, de asemenea, de potrivire "Excelent", calitatea suprafeței este "Excelentă", Nota este AAA.
CULOARE
Recunosc că de culoare este totul atunci când sunteți de cumpărare accesorii de moda si bijuterii. Culorile din aceste fotografii sunt probabil corecte în cazul în care display-ul alb manechin sau So Ho Sud hang tag-ul pare a fi luminos, chalky white. Am oferi, de asemenea, fotografiile realizate cu diferite de iluminare și de fundal culori diferite, astfel încât să puteți vedea cât de pietre va apărea pentru a se schimba după cum vă mutați despre ziua ta.
FEEDBACK-ul
Entuziasmul tău este cea mai bună publicitate-aș putea cere. Atunci când ai un nou element în parte, vă rugăm să reveniți la e Bay pentru a lăsa feedback-ul. - Mi spui și altora ceea ce crezi. Pentru a vedea feedback-ul postat de către alți clienți, click aici :

Este mai mare decât informațiile

Tip De Element:
Coliere
Fine sau de Moda:
Moda
Tip Lanț:
Link-Ul Lanț
Stil:
Clasic
Colier Tip:
Lanturi Coliere
Formamodel:
Runda
Material:
pearl
Pearl Tip:
Perle De Apă Dulce
Gen:
Femei
Pearl Forma:
Perfect Rotund
Numărul De Model:
AAA
Dimensiune Pandantiv:
Inch
Metale De Tip:
Placat Cu Aur

Produse din categorie