• Fresco
Jgheab de Plastic Slot Placă de Bord Agățat Cârlige Cuier Pentru Depozitare de Mărfuri Produse de Afișare Rack Raft În Supermarket 50pcs

Jgheab de Plastic Slot Placă de Bord Agățat Cârlige Cuier Pentru Depozitare de Mărfuri Produse de Afișare Rack Raft În Supermarket 50pcs

RON 73.00
RON 78.04
Din mărfuri
En el almacén


Produse De Înaltă Calitate Cu Preț Mai Bun Și Cele Mai Bune Servicii
Observație : 1.În Asia țară cumpărători, în temeiul transport gratuit prin mod expres situația, ne puteti contacta pentru un discount rezonabil, vă sunt întotdeauna binevenite de acest lucru.
2.La unele cumpărătorii Europeni, odata ce comanda dvs. suma este de peste putem trimite pachetul prin e Packet(durează 7 până la 15 zile lucrătoare de transport maritim) ,și valoarea comenzii va fi declarată de mai jos dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.
3. În Rusia Cumpărători, oferim de serviciu de tren pentru unele principalele orașe din Rusia, în cazul în care comanda pachetul de volum este de peste 1 CBM. Noi bun venit anchetă.
3. Dacă ai nevoie de factura pentru comanda dvs., vă rugăm să ne lăsați un mesaj cu adresa dvs. de email, va vom trimite în termen de 24 de ore, vă mulțumesc.
Bine ati venit Contactați-Mă, Hai Să Fim Prieteni Și parteneri de Afaceri!
Jgheab De Plastic Slot Placă De Bord Agățat Cârlige Cuier Pentru Depozitare De Mărfuri Produse De Afișare Rack Raft În Supermarket
Culoare : Clar Material : Plastic Aplicate Pentru : Slot de Placa de Mărfuri Pe Raft Pol Lungime : 50mm/1.97" sau 100mm/3.94" sau 150mm/5.91" Singur Pol Diametru : Aproximativ 5mm(0.2") Suita Grosimea Plăcii : Aproximativ 5mm (0.2") Cantitate : 50buc/lot
VIZUALIZARE COMPLETĂ, MAGAZIN DE MAI JOS ARTICOL NR. CULOARE TOATĂ LUNGIMEA EȘANTIONULUI LINK-ul de en-GROS LINK-ul de HKCCB05 Clar 50mm/1.97" HKCCB10 Clar 100mm/3.94" HKCCB15 Clar 150mm/5.91" HKWCB10 Alb 100mm/3.94"
Transport & Manipulare taxe de Import, impozite și taxe la import nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport, cumpărătorii sunt responsabili pentru aceste taxe, vă rugăm să verificați cu țara ta;s birou vamal de a preciza ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara, atunci Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport maritim. Va vom trimite elementele de comanda de la fabrica noastra din China direct în termen de 3 până la 5 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată(cu excepția celor de articole personalizate); nu Putem livra la sfârșit de săptămână și nu oferim sâmbătă, duminică sau sărbători de livrare; numit timp de livrare de mijloace de transport internațional timp de la local la unele avansate de județe din întreaga lume, Cumpărătorul este timpul efectiv de primire va fi infulenced de import politici, control vamal etc. de cumpărători țară; Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător ESCROW adresa, vă rugăm să confirmați adresa dvs. de pe ESCROW înainte de a licita. Metode de plată acceptăm ESCROW; Visa, Master card de credit sau principalele metode de plată sunt disponibile; apreciem plata promptă și așteptăm cu nerăbdare să dvs.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
5cm, 10cm, 15cm
În Formă De Agrafă De Hârtie:
No
Nume De Brand:
HZPOPTeki
Magnetic:
No
Numărul De Model:
HKCCBxx
Material:
Plastic
Tip:
Clip De Hârtie

Produse din categorie