• Fresco
Neewer TT560 Flash Speedlite pentru Canon 6D/60D/700D/Nikon D7100/D90/D7000/D5300/Sony/Panasonic OlympusSLR Camere Digitale+Softbox

Neewer TT560 Flash Speedlite pentru Canon 6D/60D/700D/Nikon D7100/D90/D7000/D5300/Sony/Panasonic OlympusSLR Camere Digitale+Softbox

RON 109.00
RON 114.92
Din mărfuri
En el almacén


-************-
1.Neewer Magazin Oficial este SINGURUL vânzător autorizat de Neewer în Aliexpress.
2. Toate elementele sunt prevăzute cu acces Gratuit la serviciile de Transport maritim , cu număr de urmărire pentru a urmări.
3.Vă rugăm să adăugați magazinul nostru in magazinele tale preferate, ca acest magazin va avea noutăți și PROMOȚII MARI acum și apoi.
4.Toate Neewer Produse din magazinul nostru, va oferim 2 Luni de garanție , vă rugăm să nu ezitați să cumpere!
5. Toate produsele din acest magazin au valori din SUA și marea BRITANIE stoc , dacă e nevoie, vă rugăm să contactați serviciul clienți înainte de Cumpărare.
6. Suntem deschiși la sugestii și idei pentru orice altceva, în cazul în care există probleme după ce am primit pachetul , vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți , ne vom ocupa pentru tine cât mai curând posibil. Dacă nu există nici o istorie de comunicare, doar un feedback negativ, nu ne va ajuta pentru a rezolva după vânzări probleme. Și niciodată nu va fi capabil de a cumpăra orice produse din acest magazin.
Transport Gratuit
Neewer TT560 Flash Speedlite pentru Canon Nikon Sony Olympus Panasonic Fujifilm Camere Digitale SLR cu un singur contact Hot Shoe
***Descrieri :
La TT560 speedlite flash este compatibil cu Canon Nikon Sony Olympus Panasonic Fujifilm Pentax Sigma Minolta Leica și Alte SLR Digitale SLR cu Film SLR Power Management : Comutatorul în poziția ON, iar flash va începe încărcarea (indicatorul de încărcare este prea slabă). După câteva secunde, indicatorul de încărcare se aprinde roșu și TT560 este apoi gata pentru a trage. Pentru un test flash, pur și simplu apăsați butonul de test. În cazul în care roșu indicatorul de încărcare lampa pâlpâie, se indică baterie descărcată. În acest caz, alimentarea se va opri automat și trebuie să înlocuiți bateriile. După utilizare, opriți comutatorul de alimentare în poziția OFF. Control al puterii : unitatea De blitz are 8 trepte de putere de ieșire de control, care este indicat de 8 bucăți de lampă cu LED pentru nivel diferit. Apăsați " + " și " - " pentru a ridica și mai mici de putere : 1/128,1/64,1/32,1/16,1/8,1/4,1/2,1/1 Vertical Unghiul de Rotire : 0~90 de grade, Unghiul de Rotație Orizontal : 0~270 de grade Compatibil cu Canon EOS Digital și aparate foto DSLR Nikon Power Management : a Comuta la ON, flash-ul va începe de încărcare (încărcare indicatorul este stins). Pentru o testare a blițului, apăsați butonul test. După utilizare, apăsați butonul de ON/OFF la OFF pentru a opri. Roșu indicatorul de încărcare lampa pâlpâie în fiecare 1s; indică baterie descărcată. Blitz-ul dispune de 8 trepte de putere de ieșire de control, care este indicat de 8 bucati de LED-uri.

Este mai mare decât informațiile

Aparat Foto Compatibil Marca:
NIKON,Olympus,SONY,Pentax,CANON
Display:
Da
Sursa De Lumina:
M, S1, S2
Nume De Brand:
NEEWER
Pachet:
Da
Temperatura De Culoare:
5600k
Sursa De Alimentare:
4xAAsize baterii
Dimensiuni (WxHxD):
190*75*55mm
TTL:
No
Numărul De Model:
10003635 TT560 SPEEDLITE
Greutate:
286g

Produse din categorie