• Fresco
BUHESHUI en-Gros 2W 9V Celule Solare Policristaline Modul Solar DIY Panou Solar Încărcător Epoxidice 115*115 MM 10buc/lot Transport Gratuit

BUHESHUI en-Gros 2W 9V Celule Solare Policristaline Modul Solar DIY Panou Solar Încărcător Epoxidice 115*115 MM 10buc/lot Transport Gratuit

RON 137.00
RON 156.00
Din mărfuri
En el almacén


Celule Solare policristaline, Panouri Solare Slar Modul De Încărcare a Acumulatorului Sistem Solar 10 BUC/Lot transport Gratuit
Descriere Produs
1.nou-ROHS aprobat mini panou Solar
2.Celulele solare sunt închise și protejate de un suport durabil exterior poli cadru
3.siliciu policristalin
4.Max tensiune de lucru : 9 V
5.Max de lucru curent : 0-220ma
6.putere : 2 W
7.Dimensiune : 115 * 115 * 2mm
Cum de a alege panou solar :
Acest tabel arată sistemul solar configurare relație între depozitare baterii și panouri solare.
DC Baterie de Stocare
Panou Solar
1.2 V
2 V ~ 2.5 V
2.4 V
3.5 V ~ 4 V
3.6 V
5 V ~ 6 V
6 V
7.5 V ~ 9 V
12 V
15 V ~ 18 V
Aplicații : HOME MICI PROIECTE . PROIECTE ȘTIINȚIFICE . APLICAȚII ELECTRONICE . ÎNCĂRCARE MICĂ DC BATERII . CONSTRUI PROPRIUL DVS. DE AUTO-ALIMENTAT DE MODELE / JUCARII / SOLAR AFIȘEAZĂ .
Pachetele includ : 10 x panou solar 2w
1. Ne va livra la adresa implicită în Alipay, dacă nu ne informează.
2. Transportul este transport gratuit prin china post air mail, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90 CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin China post air mail.
3. Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.
4. Timp de livrare :
1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile
2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni
5. Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.
Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul prin utilizat în următoarele moduri
1. Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2. Om-a făcut deteriorate, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3. Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

Este mai mare decât informațiile

Numărul de Panouri:
1
Tip:
Celule Solare
Panou Solar Pliabil:
No
Max. Putere:
2w
Panou Solar Flexibil:
No
Nume De Brand:
BUHESHUI
Numărul de Celule:
18
Material:
Siliciu Policristalin
Capacitate Nominală:
NO
Dimensiune:
115 * 115 * 2mm
Numărul De Model:
2W

Produse din categorie