• Fresco
40mm unitate difuzor de Înaltă rezistență, magneți Febra cască unitate de 40MM Alto stabil Tare câmp magnet Neodim 1pair=2 buc

40mm unitate difuzor de Înaltă rezistență, magneți Febra cască unitate de 40MM Alto stabil Tare câmp magnet Neodim 1pair=2 buc

RON 87.00
RON 91.60
Din mărfuri
En el almacén


unul 40 MM febra unitate, cu partea de sus bobina CCAW,cupru rosu, pachet de cupru, sunetul este mai bun decât cuprul pur, în general, doar febra vorbitor folosește această tehnică, doar difuzoare de calitate de top de dolari CCAW design.
Super puternic Neodim magnet permanent difuzoare, demolare unul pentru a pune pe ușă,e greu pentru a trage în jos, oh, diafragma a fost folosit Mylar dome design, Bass dive bune, clare și să nu tulbure de sunet pentru tobe de performanță clar în loc, doar dreapta. DACĂ secțiunea delicate, rezoluția este bună, relativ luminoase, de înaltă frecvență, densitate, o mai bună performanță și extensibilitate. Unitatea cu originalul capacul frontal, se poate proteja în mod eficient diafragma nu se deteriora la transport, puteți elimina de unul singur atunci când le-ai primit.
Unitate, sârmă, bujiile sunt materialele de BRICOLAJ, atunci când ați primit bunurile, vă rugăm să nu direct de sudare materiale, am testat și verificat înainte de livrare, vă rugăm să testați cu sârmă de la început, și de a folosi un multimetru pentru a măsura,orice problemă,vă rugăm să contactați Serviciul Clienți în timp.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
Negru
Nume De Brand:
Leagginal
Dimensiune:
40mm
Tip De Element:
Adaptor
Numărul De Model:
1
is_customized:
1

Produse din categorie