• Fresco
Perete Placă de Față 3RCA AV + TV Cablu Jack Priza Socket Asortate Panou Masca

Perete Placă de Față 3RCA AV + TV Cablu Jack Priza Socket Asortate Panou Masca

RON 35.00
RON 35.12
Din mărfuri
En el almacén

Caracteristici : 1. Unul AV + TV masca, 2. De culoare albă, cu un elegant design futurist 3. Material panou : ABS, 4. Bază de : componente electronice 5. Dimensiuni : 86 x 86 mm 6. Șuruburi Incluse 7.Ușor de instalat,gratuit lipit 8.Cantitate : 1 bucată/10pieces/20pieces /30pieces Pachetul inclus : 1 x AV TV Soclu Montare pe Perete Placa
Livrare Și Plată :
1. Vom livrat coletul in 1-3 zile dupa ce ai facut plata.
Și următoarele forme de plată sunt acceptate de Aliexpress : card de Credit, TT, Western Union și Qiwi wallet.
2. Transportul este transport gratuit prin China post air mail, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau prețul total este mai mult de 120 de dolari, ne vom folosi de EMS,DHL,UPS, etc sau navă cu două colete sau mai multe colete prin poșta aeriană.
3. Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Produse de ambalare trebuie să fie supuse niciunei modificări, fără alte notificări.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
7. Metode de livrare :
Despre Vamale :
1. În scopul de a vă asigura că primiți comanda fara sau mai mici taxe de import, ne va declara ca un "Cadou", cu o valoare mai mică, care nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare.
2. Sau ai putea lăsa un mesaj pentru a ne spune cât de mult ar trebui să ne facă declarații vamale. Suntem bucuroși să urmați instrucțiunile.
3. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
4. Furnizorii nu sunt responsabili pentru întârzierile cauzate de departamentul vamal în țara dumneavoastră.
5. Costuri suplimentare sau pot apărea întârzieri în comerțul internațional. Ne exprimam speranta ca voi nu utilizați alte costuri de import sau de vămuire întârzieri ca motivul pentru care se solicită restituiri sau de a pleca de feedback negativ.
Retur :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.

Este mai mare decât informațiile

Lungime cablu:
placa de perete
culoare:
1 BUC, 10 BUC, 20BUC, 30BUC
Pachet:
Da
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
dower mine
Tip:
Cablu Adaptor
Tip:
placa de perete
Țara/Regiunea de Fabricație:
China
Tipul De Conexiune:
AV,TV
Dimensiune:
86 x 86 mm

Produse din categorie