• Fresco
ID 7mm x OD 8mm 20FT/(6m) Spiral Wrap Tub Negru clar Sârmă de Plumb Garda Cablu Protector Plasă Lega PC manager cablul transport gratuit

ID 7mm x OD 8mm 20FT/(6m) Spiral Wrap Tub Negru clar Sârmă de Plumb Garda Cablu Protector Plasă Lega PC manager cablul transport gratuit

RON 21.04
Din mărfuri
En el almacén


ID 7mm x OD 8mm Spiral Wrap Tub Negru de Sârmă de Plumb Garda Cablu Protector Plasă de Lega
Produs Spec :
20 FT/6m (lungime) de calitate 7mm/8mm Interior/Exterior Diametru Tub Spiralat. Poate fi extins pentru a se potrivi mai multe cablu.
Perfect pentru a ține firele în RC unitate și de zi cu zi duce/sârmă curat si ordonat. Excelent mod de a proteja servo conduce sau baterie de sârmă sau chiar fire de calculator.
Fiecare lungime vine în 20 FT 6m
Va rog sa ma sfatuiti ce culoare vrei, când ai pus o comanda,ne-au aruncat în 3 culori.
De plată : plata Integrală trebuie făcută în termen de 5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.
Transport : transport maritim Noastre tarifele includ costurile de transport, manipulare și ambalare a materialelor. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Elementele vor fi livrate prin USPS pentru SUA ,care durează 7-15 zile lucrătoare pentru livrare.Alte livrare plz vezi detalii poștale.
Timp de transport maritim : Post Air Mail durează aproximativ 20~30 de zile pentru a oferi, uneori, durează aproximativ 60 de zile lucrătoare. Dacă nu ai primit element, după o lungă perioadă de timp, vă rugăm să NU deschideți orice litigiu, vă Rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul pentru comanda și raportul de post office.
Deteriorat la Sosire : atunci Când vă conectați la colet, vă rugăm să verificați-l cu atenție. Tu?d ia mai bine un video sau fotografiile atunci când îl deschideți. Dacă există orice deteriorare sau lipsă pentru pachetul dumneavoastră, contactați Oficiul Poștal sau compania Expres imediat, vă Rugăm să trimiteți video sau fotografii de la personalul nostru de servicii în același timp. NU deschideți orice fel de cerere la aliexpress, Vom prelungi timpul pentru comanda dumneavoastră odată ce ați raportat la noi și vă dau un soluția mulțumit.
Taxe vamale și Taxe : putem ajuta cumpărătorii să reducă valoarea facturii, dar impozitul este perceput de cumpărători? țară, nu?e în afara controlului nostru, cumpărătorii sunt responsabil pentru impozitare și de vămuire.
Zonă de la distanță : Cumpărătorii sunt responsabili de zonă de la distanță costul de livrare.
Politica de retur și Garanție : nu Suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import în cazul În care există o problemă cu comanda dumneavoastră, asigurați-vă că să NE CONTACTAȚI înainte de a părăsi feedback-ul negativ. A pleca de feedback negativ, fără commnication este o încălcare de afaceri feedback-ul politicii. Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic sau care nu sunt în condiții normale de funcționare ca urmare a utilizării necorespunzătoare sau montarea necorespunzătoare cumparatorului/utilizatorului parte.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
CRG
Material:
PE
Tip:
Înfășurare În Spirală
is_customized:
Yes

Produse din categorie