• Fresco
Wholsale 300pcs Organza Cadou de Nunta de Lux Organza de Favoarea Nunta Xmas Cadouri Bijuterii Pungi 7x9cm

Wholsale 300pcs Organza Cadou de Nunta de Lux Organza de Favoarea Nunta Xmas Cadouri Bijuterii Pungi 7x9cm

RON 59.96
Din mărfuri
En el almacén


dacă aveți nevoie de big picture show ,contactati-ma !
Imaginea este mărită pentru a arăta mai multe detalii , vă rugăm să verificați descrierea pentru dimensiunea reală înainte de a licita,multumesc.
Vom accepta Escrow ,Bank of China și Vest Uniunii ,card de Credit.
Ne va livra comanda in 1-3 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Deoarece este de transport maritim internațional,timpul de livrare este de aproximativ 7-20 zile lucrătoare pentru a fi asa de dezvoltata pentru cele mai multe țări. Noi trimitem doar la comanda in functie de Escrow ,adresa nu poate fi schimbată odată ce vom alege pentru, vă rugăm să reconfirmați înainte de a trimite plata.(zile lucrătoare nu este inclus week-end și de sărbători)
dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la transport, te rog, lasă-mă să știu. Putem discuta la modul cel mai bun pentru a rezolva orice probleme sau probleme. Din nou, serviciul clienți este prioritatea mea numărul unu!
După ce elementul ajunge într-o stare satisfăcătoare,vă rugăm să lăsați pozitiv feed-back și de înaltă dsr steaua pentru noi, dacă elementele sunt afișate în timpul Festivalului,la data de livrare va fi amânată.
Feedback-ul este foarte important pentru noi, așa că vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Vom rezolva problema până când sunteți mulțumit. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Cu siguranță, ne va lăsa un feedback pozitiv pentru semenii noștri cumpărători.

Este mai mare decât informațiile

culoare:
Alb
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip:
Pungi
Tip De Element:
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare

Produse din categorie