• Fresco
200 buc/lot Mare clip kawaii plastic culoare stilou pentru a scrie personalizate logo-ul de imprimare pix canetas

200 buc/lot Mare clip kawaii plastic culoare stilou pentru a scrie personalizate logo-ul de imprimare pix canetas

RON 198.80
Din mărfuri
En el almacén

Despre Rush Pix
o). Toate comenzile sunt livrate direct de la fabrica din China.
b). Ordinele fără logo-ul de imprimare sunt pentru a fi expediate în termen de 24 de ore de la primirea de plată.
c). Imprimarea cu 1-3 culoare logo-uri sunt disponibile și va fi taxat suplimentar. Comenzi personalizate cu logo-ul de imprimare sunt pentru a fi expediate în termen de 7 zile de la primirea de plată. Pix Detalii Stilou Detalii : Nume : pix de Culoare Articol Nr. : OSF207 Culoare Material : Plastic (ABS, AC) Machanism : faceți Clic pe acțiune Dimensiune : 13.7 cm Greutate : 9.8 g Dia. : 12,5 mm Scrierea Punct : 1.0 mm-Negru Imprimat Metoda : Pad imprimare (1-3 culori) Culoare : Galben, verde, albastru, rosu, portocaliu, negru Livrare : Mini Ordine : 200 buc Transport maritim de Timp : 1 - 7 zile Metoda de Livrare : Fedex IE de Plată : Acceptare Paypal
Pen Arată și Piese de Culori Stilou
Amprenta Logo-Ul
Cumpara Cel Mai Bun!
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu de garantare timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare un diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, îngrijire oală afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu includ taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom confrunta cu noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deterioreze sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire.

Este mai mare decât informațiile

Culoare De Cerneală:
Negru
culoare:
Galben Pan108C, Rosu Pan185C, Verde Pan360C, Albastru Pan2727C, Albastru Inchis Pan2728C, Negru, Verde Pan375C, Portocaliu Pan165C
Tip:
Pix
Pix Tip De Corp:
Pene
Scris Punctul:
1.0 mm
Numărul De Model:
OSF207 culoare
Nume De Brand:
OWNSEAS
Pix Tip:
Logo-Ul Pen
Utilizarea:
Pix
Poate Fi Ștearsă Sau Nu:
No
Noutate:
Da
Material:
Plastic
Numele:
Promovare pix
Material:
ABS
acțiune:
Twist Acțiune
Utilizarea:
logo-ul stilou, promovare pix
culoare:
Albastru, Verde, Rosu, Galben
cerneala refill:
1.0 mm refill negru
Dimensiune:
13.7 cm
Greutate:
9.8 g
design:
Da
imprint metoda:
Tampografie

Produse din categorie