• Fresco
10 ml/20 ml/25 ml/30ml/40ml/50ml/100ml capsulă de Porțelan capac de creuzet ceramic

10 ml/20 ml/25 ml/30ml/40ml/50ml/100ml capsulă de Porțelan capac de creuzet ceramic

RON 24.00
RON 25.72
Din mărfuri
En el almacén


NOTĂ : TOATE PRODUSELE VOR FI AMBALATE PERFECT BAZEAZĂ PE O EXPERIENȚĂ BOGATĂ,DAR LA FEL DE MULTE BUNURI ESTE DE STICLĂ ȘI FRAGIL,ASTFEL ÎNCÂT ÎN CAZUL ÎN CARE NU EXISTĂ NICI UN PREJUDICIU, ATUNCI CÂND AȚI PRIMIT COLETUL,SPER SA POT LUA FOTOGRAFIE SI SA NE CONTACTATI,VA VOM RETURNA! Despre Noi : Suntem o perfessional exportate companie înființată în anul 2011,specializată în cercetarea și producerea de produse de unică folosință și mucegai de proiectare pentru laboratoare biomedicale).după mulți ani de experiență,produsele noastre au cu diverse clientului hase situat în jurul valorii de lume,suntem dispuși să aloce un efect noastră la dezvoltarea vieții științifice. Pentru a Aliexpres politica,nu putem afișa toate produsele pe care le avem ,mai ales la laborator reactiv,deci, dacă aveți nevoie de orice laborator de produse care nu se vând în magazin,pls contactati-ma on-line sau trimite-mi e-mail,voi răspunde ASAP.
Transport : Toate elementele vor fi livrate în 1 până la 3 zile de cand ai terminat de plată. De obicei, putem navă produs prin China Post Air Mail,acesta va costa de la 10 la 60 de zile.pentru a evita plus taxe vamale pentru clienți,toate elementele vor fi declarate cu low vaule ca cadou. Dacă doriți să obțineți parcela de urgență,vă rugăm să alegeți FEDEX,DHL sau TNT ect. Dacă greutatea totală de peste de 2 kg sau valoarea comenzii mai mult de 100 vom expediat prin DHL,FEDEX,TNT sau LINIE SPECIALĂ etc rapid de transport maritim.
Feedback : Dacă nu sunteți mulțumit când ai primit coletul,pls nu ezitați să contactați-ne,am promisiunea de a rezolva problema cu sinceritate și pasiune!

Este mai mare decât informațiile

Capacitate:
10 ml, 20 ml, 25 ml, 30 ml, 40 ml, 50ml, 100ml
Clasificarea:
Balon
Numărul De Model:
10 ml/20 ml/25 ml/30ml/40ml/50ml/100ml
Nume De Brand:
BINFUL

Produse din categorie