• Fresco
lumină și culoare profundă mixte de culoare alb-mini corp plin ceramice mozaic pentru bucatarie backsplash perete baie și duș

lumină și culoare profundă mixte de culoare alb-mini corp plin ceramice mozaic pentru bucatarie backsplash perete baie și duș

RON 908.00
RON 956.00
Din mărfuri
En el almacén


Caietul de sarcini :
Material :
Ceramica
Original :
China
Faianta Dimensiune :
12x12mm
Dimensiune Foaie :
12x12" ( despre 315x315mm), suport ochiurilor de plasă, grosimea de aproximativ 6 mm
G. W. :
1.1 kg/sq ft
Aplicație :
Camera De Zi, Bucatarie, Sera, Baie, Birou, Dormitor, Hol
NOTIFICARE :
1 lot=11 metri patrati= 11 metri patrati=1 metru pătrat
..................................................................................................................... Livrare :
Ne-am oprit gratuit de transport maritim expres, și, de obicei, vom folosi DHL, Fed Ex, UPS sau TNT pentru transport.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim 1 luna gratuit de înlocuire. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
De asemenea, oferim 12 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Este mai mare decât informațiile

Model:
Avionul De Perete Autocolant
Stil:
Modern
Numărul De Model:
HME7155
Caietul de sarcini:
Multi-piece Package
Clasificarea:
Pentru Perete,Pentru Placi
Scenarii:
Perete
Material:
Ceramica
Tema:
Model
Origine:
China
Suport Suport:
Suport Ochiurilor De Plasă
design:
Mozaic Design
is_customized:
Yes

Produse din categorie