• Fresco
S693ZZ ABEC-1 (100BUC) 3x8x4mm din Oțel Inoxidabil Miniaturale Rulmenți S619/3ZZ

S693ZZ ABEC-1 (100BUC) 3x8x4mm din Oțel Inoxidabil Miniaturale Rulmenți S619/3ZZ

RON 219.96
Din mărfuri
En el almacén


FUSHI POARTĂ NUMAI FURNIZA CELE mai BUNE RULMENT MADE IN CHINA,UN Plus,EXCELENT. Frecvent utilizate pentru MODELE RC, Motoare Electrice, HVAC, Auto, Aplicații Industriale și mult mai mult. Dacă scopul tău este foarte mare,pretul poate fi discutat,puteți să-l cumpere în primul rând,atunci dă-ne un mesaj al dvs. țintă de preț,vă vom oferi lea e prețul vrei,haide,suntem alegerea corecta!!!!
Element : S693 ZZ Rulment cu Bile
Material : Otel Inoxidabil 440 C
Închidere : 2 Scut, nu pot fi eliminate și re-instalat din nou
Dimensiuni : 3mm x 8mm x4mm/Metric
ID (diametru interior)/Alezaj : 3mm
OD (diametru exterior) : 8mm
Lățime/Înălțime/grosime : 4mm
Cantitate : 100 buc
Livrare :
Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.
Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.
Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
Se întoarce :
Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.
Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.
Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.
Garanție Și Întreținere :
Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.
Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
S693ZZ
Nume De Brand:
FUSHI
Material:
Din Oțel Inoxidabil
Structura:
Rulment
Acoperiri:
Din Oțel Inoxidabil

Produse din categorie