• Fresco
2 BUC EIZZ Cablu Difuzor Y Plug Spade Placat cu Rodiu cu Furculita Conector Mufă Banană

2 BUC EIZZ Cablu Difuzor Y Plug Spade Placat cu Rodiu cu Furculita Conector Mufă Banană

RON 107.20
Din mărfuri
En el almacén


DE BRAND NOU RODIU SI AUR PLACAT CU SPADE FURCULITA PLUG
Placat cu rodiu, cupru furculita, Non-magnetic placat cu Aur de 24 K corp Negru crom placat cu alamă shell/scut lungime Totală : 56mm Latime de Folk : 6-8mm Pentru max. 8mm cabluri Fixate cu 2 suruburi, lipire gratuit
Pretul este pentru 2 BUC Cazma Prize (Black&Red Line,1 BUC FIECARE)
Plata comenzii începe prelucrare după ce plata a fost eliminat. Detaliile de livrare 1 : Vom livra produse în statele UNITE ale americii Rusia de China Post E-Pachete; 12-20 de zile de lucru 1.Vom livra produse în SUA de către China Post E-pachete; 12-20 de zile de lucru 2.În mod normal, vom livra produse de HK POST AIR MAIL ÎNREGISTRATĂ SAU CHINA POST AIRMAIL : 21-40 zile de lucru la nivel mondial.
*Dacă aveți nevoie de mai rapid serviciu de transport maritim, vă rugăm să selectați, cum ar fi DHL,UPS,EMS,Fe Dex, etc. (costul de transport este în funcție de greutate/Dimensiune greutate de comenzi de livrare sunt cu Număr de Urmărire 3.Ne va livra articolele dvs. în 2 zile de lucru cât mai curând de compensare plata Termeni de vânzări 1. Vom pune juridice efort pentru a minimiza orice GST sau T. V. A. sau alte Taxe de Import. Cu toate acestea, orice impozit/taxă ar fi excluse din tarif. Vă rog să-mi permit V. A. T sau GST-te 2. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca vom finaliza tranzacția 3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare 4. Ne promitem de fiecare produs va fi livrat, cu toate Acestea, de câteva ori, mai puțin de 0,5% din pachetele ar putea fi pierdut pe drum, Pentru aceste elemente,ne-ar plăcea să retrimită același produs sau restituirea 5. Noi călduros aprecia feedback-ul dvs. pozitiv, și ne va lăsa feedback-ul pozitiv de la tine, ca ne-am tranzacții complete Contactati-ne prețuim foarte mult de clienții noștri, astfel încât, pentru orice întrebări sau probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin E-mail sau Ali Mesaj instrument, suntem mereu aici oferirea de servicii pentru a vă Vom răspunde la toate mesajele dvs. ACUM! Suntem mereu aici pentru a vă oferi servicii pentru tine.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
papri
Numărul De Model:
EZ-503
Putere Maximă Per Canal:
Mai presus de 200W
Canale:
2 (2.0)
Pachet:
No
Tip:
Acasă Amplificator

Produse din categorie