• Fresco
Amplificator tub FU50 treapta de Putere 2x13W Triodă Conexiune Clasa a Semnalului-s-a încheiat cu Phono MM Amplificator pentru Căști USB Decodor Audio HIFI

Amplificator tub FU50 treapta de Putere 2x13W Triodă Conexiune Clasa a Semnalului-s-a încheiat cu Phono MM Amplificator pentru Căști USB Decodor Audio HIFI

RON 1236.00
Din mărfuri
En el almacén


Amplificator tub FU50 treapta de Putere 2 x 13 W Triodă Conexiune Clasa a Semnalului-s-a încheiat cu Phono MM Amplificator pentru Căști USB Decodor Audio HIFI (Model No : WVEU-FU50)
Piersica dulce Serie este single-ended Clasa Un tub amplificator, acesta este conceput pentru HIFI audiofili pentru a vă bucura de muzică cu cost-eficiente, low-putere de ieșire Clasă Un amplificator, performanță bună și sunet de calitate, și performanța sa de ansamblu este mult mai satisfăcătoare. Vă recomandăm să vă conectați cu difuzoare de înaltă fidelitate această sensibilitate 87d B la 92d B.
Avantajele single-ended clasa Un tube amp sunt ca sunetul este pur și delicat, de înaltă frecvență extensia de voce umană naturală, siruri de caractere sunt foarte atractive, mai ales în triodă conexiune a fost cel mai proeminent. Pentru că punctul de funcționare este selectat pe caracteristică liniară segment, distorsiunile neliniare este relativ mic, chiar și conținutului de armonici este mare, dar, de asemenea, foarte bune efecte de sunet, sunet de calitate este frumos umed, dulce și plăcut, ca și gustul de multi-harpă. Unitatea adoptă shuguang tuburi KT100 ca treapta de putere, acest tub este o versiune îmbunătățită a celebrului tub KT88 sună bine, natural și netedă, voce moale, are un foarte puternic tub gust cu așteptările.
Proiectat cu un comutator pentru 5 intrari de semnal, sunt MM phono, CD / DVD, USB decodor, AUX linie, MP3/PC. Și proiectat independența canal pentru a exclude interferența între diferite date de intrare pentru a se asigura, indiferent de ce audio de intrare, unitatea nu va fi afectat de alte audio de intrare și de sunet. Și puteți alege diferite surse de semnal în funcție de nevoile individuale.
Unitatea conceput amplificator pentru căști după tub amplificator. Amplificator pentru căști folosit acelasi amp secțiune a circuitului, după semnalul amplificat, apoi de ieșire prin cuplare cu transformatorul de iesire. Deci, se poate spune că a fost o pură tub amplificator pentru căști, vă recomandăm să vă conectați cu rezistență ridicată căști Hi-Fi.
Built-in CLC inductor filtru pentru zgomot mai bun de control, efective de zgomot este aproape inaudibil, dar, de asemenea, crește în continuare supla simt. În scopul de a asigura cel mai mic zgomot, se recomandă utilizarea de înaltă calitate tubul amplificator de semnal de intrare de cablu cu o ecranat, acasa puterea masă bună, și să încerce să evite alte interferențe. Este de a proteja eficient și prelungi durata de viață de tub de alimentare importate de înaltă tensiune, redresoare, releu de întârziere, și să aibă acces rapid rectificat viteză, de înaltă eficiență și stabilitate ridicată avantaje.
A folosit o mare de opt pini pentru alimentare amplificator tub, corpul îndesat, sincer, greu de legătura ei cu delicat, blând, elegant și alte cuvinte, sunet deschis, atunci când, la prima vedere, doar pentru a găsi că ei sunet, degetul mare tub este dificil de a compara whit FU50 în sunet de potențial și cherestea.

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
IWISTAO
Pachet:
Da
Putere Maximă Per Canal:
10W
Numărul De Model:
WVEU-FU50
Canale:
2 x 13W
Puterea Nominală De Ieșire:
2 x 13W (8 ohmi triodă conexiune)
Răspuns în frecvență:
20Hz-25KHz
Total De Distorsiune:
< 1% (1 kHz)
Intrare sensibilitate:
500mV -15000mv
impedanta de intrare:
100k Ohm
Impedanță De Ieșire:
4/8 Ohm
Raport Semnal Zgomot:
>88dB
Amp Dimensiuni (W*D*H):
340mm*160mm*230mm
Culori:
Panou de argint - Negru carcasa

Produse din categorie