• Fresco
de vânzare la cald bord amplificator jadis JP-200 de produse semi-finite ( inclusiv tuburi cu priză obișnuită )

de vânzare la cald bord amplificator jadis JP-200 de produse semi-finite ( inclusiv tuburi cu priză obișnuită )

RON 756.00
RON 796.00
Din mărfuri
En el almacén


Terminat masina bucura de :
Fondat în 1983, franceză tub producătorii de JADIS, designer JEAN-PAUL CAFFI muzica în sine este un foarte obsesiv persoană ,muzica live pe caracteristicile fizice foarte bine.El a insistat pe menținerea brand de Clasa pură Un tub cu vid auto - părtinitoare tranzistor push-pull amplificator caracteristici coerente , în concordanță produs își păstrează franceză tradiție romantică, și ambele reflecta rafinat demnitate. JP200 este JADIS lansarea extrem de popular pilot preamp , care constă din două etape 12 AX7 cu catod comun, de Clasă a și de Clasă drept dual catod de ieșire din principalele circuit de amplificare compus , și în scopul de a face o mai mare dinamică a circuitelor , și mai bine anti - suprasarcină face circuitul mai stabil, introducerea de feedback-ul negativ pe ieșire și intrare etapa actuală feedback-ul , și, prin urmare, un dublu feedback-ul negativ poate face un distorsiuni foarte mici , după extinderea masina are un nivel mare de indicatori și un excelent simț al auzului
Vacuum tube preamp s-a născut o lungă perioadă de timp, a fost inițial folosit pentru analog record player (LP mașină ) pre - amplificare . Analog record player din cauza relația structură . Nivelul semnalului de ieșire este slab, milivolt nivel , și, de asemenea, frecvența de reutilizare egalizare RIAA . Odată cu avansarea tehnologiei, CD player (CD drive ) cu caracteristicile sale de înaltă dinamică , analitică, de ieșire de mare în oameni 's vieti. Nivelul de ieșire optic jucător relativ la LP analogice masina este mare, volt nivel de coloană , și de ieșire frecvență de răspuns este plat , nu are nevoie de re - echilibrat. La acest pre - release unitate și regla tonul pentru a face piese de teatru . Unele pre - foc este, de asemenea, prevăzut cu un teren și intensitate circuit pentru reglarea răspunsului în frecvență al întregului sistem de sunet pentru a face un sunet mai frumos . În același timp, prin captarea mici amplificarea semnalului pentru a face muzica cu tot felul de bine, mai bogată, mai clară ierarhie , dar, de asemenea, mai deschide câmp de sunet și de anvergură . Mai ales tube preamp dispozitiv de eliberare , sunetul de jos supla. Sună dulce natura. Doar armonie jos transparent, dinamic, puternic, după moderne de clasificare a produselor folosite în conjuncție cu corpul uman tub . Ambele învăța unii de la alții , se completează reciproc , astfel încât toată ton de sistemul de sunet pentru a realiza un echilibru natural.
Excelent tube preamp-a pus o mulțime de oameni . Cum ar fi celebrul Marantz-7, Mc Intosh-C22, Matisse și alte tube preamp , calitatea sunetului au propriile lor caracteristici . De această dată producția este un ton mai echilibrat, cele mai infecțioase muzica muzica Jadis JP-200 tube preamp .

Este mai mare decât informațiile

Nume De Brand:
Nobsound
Pachet:
Da
Tip:
Amplificator Profesional
Numărul De Model:
JP-200
Putere Maximă Per Canal:
50W

Produse din categorie