• Fresco
Asta Briza Audio LM1875 Pur amplificator de putere 35Wx2 HIFI EXQUIS clasic hi-fi amp

Asta Briza Audio LM1875 Pur amplificator de putere 35Wx2 HIFI EXQUIS clasic hi-fi amp

RON 376.00
RON 396.00
Din mărfuri
En el almacén


LM1875 chip amp are un sunet clasic de jucători de-a lungul anilor,
Circuit face simplu, Mai important este tonul cald și fermecător,
Dacă a spus, la alte amplificatoare digitale sunt mai bune decât LM1875 , e doar o publicitate,
începe din 2014 ne-am perfecționat un bord cu un circuit de protecție,
Să difuzor de griji, e foarte important.
Parametri și caracteristici : putere de Ieșire : 25 WX2, 35 Wx2(max), de Frecventa : 20hz-23khz Dimensiune : 155 * 60 * 261 Greutate : 3 kg Impedanta : 4ohms-8ohms condensator de Filtrare : 2 x hifi nivel 4700uf condensatori PCB tensiune de alimentare de la 12 V la 22 V Circuit este de aproximativ 30 de ori mărire PCB dimensiune 80 MMX65 MM Putere de intrare : 100/110v SAU 220-240v 50/60hz consumul total de clasic archi componente Atent selecționate, PCB este față-verso Imersiune Aur de Sus cu National Semiconductor cu noi originale LM1875 IC, releu Omron, Set UPC1237 vorbitor de protecție 120 W cupru toroidal transformer febră terminale de intrare și ieșire, ALPS16 potențiometru de volum, șasiu din Aluminiu.

Ieșire Adauga cupru roșu pentoxid de inductor, pentru a elimina interferențele dezordine, sunetul este pur și mai natural :
ALPII potemtiometer :
Nichicon capacitos e sunetul este transparent, clar, de joasă frecvență, puternic, compact, medie frecvență textura, sunet la sfârșitul curat, stratificat, de înaltă frecvență superba supla, de înaltă rezoluție, Mașină trebuie să aibă o febră audio condensator. :
Dedicat 2x Britanic NACOLO AUDIO audio, condensatori de filtrare, nivelul de regulă, de joasă frecvență este adânc
Japonia Omron circuit, pentru a preveni impactul pe/de pe mașini și de ieșire DC protecție, astfel încât vorbitorii lucreze mai mult în securitate :
Japonia este nou element electric 25 A punte redresoare, rezistență scăzută internă rapid, foarte util pentru joasă frecvență :
Condiții de Vânzare Art-1, Contact HIFI EXQUIS, Bună ziua tuturor, numele meu este FENG Lijun, sunt HIFI EXQUIS manager, echipa Noastră și-mi sunt mereu aici , nu sunteți de cumpărare prin automatizarea machie, dar prin noi : persoană reală, așa că mulțumesc u foarte mult pentru alegerea și încredere în noi. Serviciul nostru clienți este gata să vă ajute, u pot să ne contactați în orice moment prin interiorul messager sau prin e-Mail : contact hifi-exquis.com sau hifi.exquis LA yahoo.com Articolul-2, Inainte de a Cumpara vă Rugăm să citiți cearfuly în condițiile de mai jos, pentru validarea comenzii de catre client este echivalent cu a accepta condițiile de vânzare. Vă rugăm să citiți cearfuly pagina produsului. Dacă nu sigur, contactati-ne inainte de a cumpara.(HIFI EXQUIS) Articolul-3, de Transport maritim. În termen de livrare : Avem nevoie de timp pentru a pregăti ordinea și aranja trimis de produse și de-a face cu china locale de transport.

Este mai mare decât informațiile

Pachet:
Da
Numărul De Model:
WBALM1875
Putere Maximă Per Canal:
35W
Canale:
2 (2.0)
Nume De Brand:
HIFI EXQUIS

Produse din categorie