• Fresco
CJB-100Z sirena 100W/ 7 tone/ cu Microfon/ 2 întrerupător de lumină/ 8 ohm (Fara Difuzor)

CJB-100Z sirena 100W/ 7 tone/ cu Microfon/ 2 întrerupător de lumină/ 8 ohm (Fara Difuzor)

RON 303.96
Din mărfuri
En el almacén


Descriere Produs 1. Tensiune : DC12 V. 2. Putere : 100 W. 3. Impedanta : 8 ohm. 4. 7 Tonuri (YELP, PERETE, PERETE-2,BOCI-3,HI-LO, CORN, SIRENA). 5. Cu Microfon. 6. Cu 2 switch-uri de lumină. 7. Nevoie de a se conecta cu difuzor 100 W. 8. Un SINGUR CANAL de ieșire ( Puternic efect de avertizare). 9. Garanție : oferim garantie de 1 an. 10.Aprobare : ISO,CE,ROHS. 11. Observații : Contactati-ne pentru tonuri video si servicii de OEM/ODM. Fotografie de produs Produs Dimensiunea PS : Dacă doriți să verificați sunete, pls contactati-ne pentru a obține video
Mai presus de preț pentru 100 Z sirena doar (fara difuzor), dacă cumpărătorul dorește 100 Z sirena vin cu difuzoare, pls verifica următoarele weblink :
Plata Cea mai bună modalitate de plată este folosind Escrow. Este în siguranță și protejat de aliexpress. Produsul va fi expediat numai dacă plata integrală, inclusiv taxa de transport maritim, a fost primit. Vă rugăm să rețineți dvs. poștale & taxa de transport maritim de acoperire de transport maritim / costurile poștale, de manipulare și ambalare. Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți "Cumpara acum" numai daca sunteti de acord preț și termeni de produs și nici un argument după licitație end. Transport China Post Air Mail, de obicei, durează 15-20 de zile lucrătoare depinde de țara livrate. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara ca ?CADOU? cu o valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Garanție oferim o garanție de 1 an. Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații. Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport suportate. Feedback-ul vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Este mai mare decât informațiile

Numărul De Model:
CJB-100Z
Nume De Brand:
DEMPSEY
Tensiune:
DC12V
putere:
100W
sunet:
7 tonuri
Microfon:
Au
difuzor:
Conectați-1 difuzor

Produse din categorie